Начало Новини Новини КВАЛИФИКАЦИИ - МЪЖЕ
КВАЛИФИКАЦИИ - МЪЖЕ
Понеделник, 28 Януари 2013 12:53

Квалификациите за национален отбор започват без НАЙ-ДОБРИЯ КАПИТАН ЗА 2012г., след като на Ивайло Симеонов не му достигнаха точки да влезе в осмицата. Надпреварата ще се проведе от 4 до 7 февруари в столичния билярд клуб БСД.

Условия за участие:

1.     Топ 8 от ранг листата за 2012 г.

2.     Редовна картотека за 2013 г.

3.     Платен членски внос на спортния клуб към ББФ за 2013 г.

Регламент:

Квалификациите ще се проведат в два кръга. За втори кръг ще се класират само четирима състезатели. Право да  участват имат осемте с най-добро класиране от общата ранг листа за мъже - 2012 г. Състезателите се разделят по схема на две групи по четирима (показана е по-долу). В групата играят всеки срещу всеки (8-ма, 9-та, 10-та и Стрейт). Всяка победа носи една точка. Двамата състезатели с най-много точки от всяка група се класират за 2-ри кръг. Сформират финална група от четирима състезатели и се играе по същият начин, както в 1-ви кръг.  По време на квалификациите, всеки състезател, който няма математически шанс да се класира за 1-во и 2-ро място във всяка от фазите се спира от участие и му се присъждат служебни загуби за оставащите мачове.

Предложения за промени в начина на провеждане на квалификациите могат да правят само клубовете, които са класирали състезатели за квалификациите, както и самите състезатели в топ 8. Предложенията трябва задължително да са в писмен вид, изпратени до 1.02.2013 г. на Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.  за да могат да бъдат представени на другите участници в квалификациите за гласуване. Предложенията се приемат с обикновено мнозинство.

Състезателите трябва да потвърдят участието си до 1.01.2013 г. на Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.  или на 0879609900 или ще бъдат заменени със следващите от ранг листата.

На победителят в квалификациите ще бъдат поети разходите за участие в минимум един международен турнир под егидата на ЕПБФ.

 kvalifikatsiimaje2013

 

Анкета

Знаете ли броя на участията на Европейски първенства на състезатели на ББФ?