Начало Новини Новини РЕПУБЛИКАНСКО ПЪРВЕНСТВО ЗА ЮНОШИ
РЕПУБЛИКАНСКО ПЪРВЕНСТВО ЗА ЮНОШИ
Събота, 02 Март 2013 13:22

На 9 и 10 март в Билярд клуб БСД гр. София, ще се проведе републиканско първенство за юноши. Записването се извършва през спортните клубове до 7 март на Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

2013iuno6iplakat

9-ти март / Стрейт / откриване: 10.00 ч. (Желателно присъствие до 9.30 ч)

10-ти март / 9-та топка / откриване: 10.00 ч. (Желателно присъствие до 9.30 ч)

Облекло: тъмен панталон, клубна фланелка или риза.

Входна такса: Няма! В първенството участват само картотекирани състезатели към ББФ за определяне на Републикански шампион за 2013 по Стрейт и 9-та топка.

Награден фонд: Първите осем от общата ранг листа ще участват в квалификации за Европейското първенство за юноши (25.07 - 3.08 2013 г. – Сараево). Победителят ще спечели покриване на всички разходи за участие в Европейското.

За Сртейт: Купа, 4 медала и грамоти – подсигурено от ББФ.

За 9-та топка: Купа, 4 медала и грамоти – подсигурено от ББФ.

За шампионът на България при юношите за 2013: Купа, плакета и грамота, които ще бъдат връчени в края на годината на официална церемония за награждаване на отличилите се състезатели през 2013 г. – подсигурено от ББФ.

Награждаване с плакети по време на официалната церемония и *състезателите, които след квалификациите ще представят България на Европейското първенство  – подсигурено от ББФ.

*При наличие на допълнителни средства към бюджета на ББФ през тази година от реклама, ще бъде финансирано изпращането на максимум 3-ма юноши на Европейското първенство.

 

Анкета

Знаете ли броя на участията на Европейски първенства на състезатели на ББФ?