Начало Новини Новини КВАЛИФИКАЦИИ ЗА ЕВРОПЕЙСКО ПЪРВЕНСТВО ЗА ЮНОШИ
КВАЛИФИКАЦИИ ЗА ЕВРОПЕЙСКО ПЪРВЕНСТВО ЗА ЮНОШИ
Неделя, 19 Май 2013 15:13

От 25 юли до 3 август в Сараево / Босна и Херцеговина ще се проведе Европейското първенство за юноши (до 18 год. и до 16 год.) и девойки до 18 години.

От 24 до 26 май Българска Билярд Федерация ще проведе квалификации за участие на Европейското първенство и ще покрие таксите за участие на трима състезатели. Условието отпада при настъпването на форсмажорни обстоятелства и отдръпване на финансови партньори по независещи причини от ББФ.

В категория до 16 години ББФ няма да провежда квалификации, но ще изпрати състезател на първенството. Това е Николай Желев от Камео клуб – град Бургас. Той е само на 11 години, но постигна серия от добри класирания в юношеската ранг листа за тази година.

Участието на Николай Желев се финансира изцяло от фирма УНИКА ВЕНИ ЕООД, за което Българска Билярд Федерация изказва своята благодарност.

Начало на квалификациите: 10.00 ч. на 24 май (петък)

Място: София, Билярд клуб БСД 1, бул. Евлоги Георгиев № 169

Участие в квалификациите ще вземат първите осем от юношеската ранг листата за 2013 г., които са: Спасиан Спасов, Мартин Тодоров, Антон Златев, Петко Маринов, Виктор Игнатов, Николай Желев, Марин Маринов, Бен Дваш, (Дилиян Тиклев – първа резерва).

 

Анкета

Знаете ли броя на участията на Европейски първенства на състезатели на ББФ?